Thursday, December 6, 2007

Spre casa

De obicei fac intre 5 si 10 minute de acasa pana la munca, sau inapoi.
Dar noah, azi facui o ora jumatate. Nu, nu pt ca m-as fi oprit sa iau cadouri de Mos Nicolae. Neah. Stat in masina ca duda, batand darabana pe bord, cu tigarea in coltul gurii ca lupu ala din desenele cu Nu Zaietz Pogodi, uitandu-ma dupa stergatoare ca la un meci de tenis. Si ca tot imi uitasem fata de la radio acasa, colegii de trafic au zis sa nu ma plictisex si au pus-o de un concert live in piata Alba Iulia.
Distractiv sa le asculti claxoanele, care de care mai melodios, sau ce vorbea la telefon aia cu nisanu de langa mine. Nush cum dracu isi legase ea hendtz friu la boxe, de se auzea tot ce zicea interlocuitoarea ei, desi avea geamurile inchise. Chiar interesant. Mai tare ca radioul

"Fa, da' ce facem de revelion ? Ca io nu vreau sa stau ca muta acasa. Cred ca ma duc cu prostu ala in Italia. Tu ?"
[...] (ce zicea ea nu auzeam si nici sa citesc pe buze nu prea stiu)
"hahaha, ce nebuna esti fa ! Cu ala ? hahaha. Da' e urat tu fata"
[...]
"tzoale am fa. Da' mai dau o tura prin mol sambata cu ala ca am vazut niste chestii mistoace"
[...]
"E dragut ? Da' arata-i si tu ceva secsi daca tot se uita la tine" (aci cred ca se referea la mine care ma uitam ca vitelu la poarta noua la masina ei vorbitoare...)

N-am aflat daca sunt dragut si nici n-a apucat sa-mi arate ceva ca m-au salvat vreo 3 masini de pompieri care prin minune au imprastiat tot traficul. Tot imi iau si eu intr-o zi o sirena d'aia ca face minuni in traficul de Bucuresti pe ploaie si sarbatori...de mare angajament.