Monday, May 28, 2007

Campionatul de lovituri libere - finala



Chiar daca vremea a fost impotriva noastra, tot am fost pe metereze :) A fost ceva mai simpatic decat ieri, un mic concert Simplu, cateva nume rasunatoare din fotbalul romanesc (Hagi, Adrian Ilie, Craciunescu, prezentatorul de la Nasu etc).
Nu sunt microbist (a se citi ca sunt varza in ale fotbalului) , dar am descoperit ca acele cateva ore pe teren, ca pozar, mi-au placut. Chiar mult as putea spune. Agitatie, ploaie, fuga de colo colo, mi-am luat si o minge in cur (a usturat ca dracu dar am fost un dur si nu am zis nimic) :D dar fuse misto. Asa mi-am mai trecut si un nou obiectiv pe lista de cumparaturi - 70-200mm 2.8
Acum astept sa ma contacteze vreo revista de sport pt colaborare. Nu de alta dar stiu ca pozele mele sunt exceptional de extraordinare cu bataie catre mirific :D
Inca o data, multam George .

Sunday, May 27, 2007

Campionatul de lovituri libere



Dupa o scurta absenta din motive tehnice (caldura, serviciu, lipsa de timp pt a aranja poze din motive de stat pe la terase etc), revin cu cateva cadre de ieri de la Campionatu de tras la poarta. Nu a fost chiar extra fenomenal (sper sa fie astazi pt ca ieri au fost doar calificari and stuff), dar macar mi-am intregit experienta de pozar, fiind prima oara cand trag pe senzor un sport cu minge :)
Multumesc lui George pt invitatie si suport ;)

Wednesday, May 16, 2007

Pasionati de fotografie I


Initial am vrut sa zic "obsedati" in loc de "pasionati". Dar sa zicem ca nu este chiar cazul nostru. Pasionati suna mai bine parca. Oricum, daca indeplinesti majoritatea chestiilor de mai jos, inseamna ca ai o mica problema, inseamna ca ai microbul in sange. Si nasol este ca nu este tratabil. Ba din contra, se dezvolta. Pui uneori camera la naftalina si zici ca te-ai lasat. Dar neahh...crezi tu ca te-ai lasat. O sa o scoti de acolo dupa o perioada, si o sa te apuci si mai abitir de treaba.
Deci daca va regasiti macar in 5 din cele 10 (aceasta fiind prima serie de caracteristici si poze), atunci aveti o problema.

-echipamentul tau foto costa mai mult ca masina personala
-cand auzi "diafragma" nu te gandesti la metoda de contraceptie
-cand te uiti la un film si vezi poze
-auzi des de la prieteni ca "nu esti sanatos"
-cainele tau fuge cand te vede cu un aparat foto in mana (sau pisica)
-rar mai iesi in oras fara sa ai camera cu tine
-cea mai mare parte din bookmark-urile tale sunt forumuri foto sau site-uri de specialitate si galerii online
-te miri cand mai apari si tu in poze
-cardurile tale de credit sunt mai tot timpul goale
-schimbi camera cel putin o data pe an si ai un obiectiv nou o data la 6 luni (sau macar vrei sa faci asta)

*Nota - asemanarea celor din poze cu persoane si situatii reale este pur intamplatoare
- nici macar un animalutz nu a fost ranit pe parcursul realizarii cadrelor


Monday, May 14, 2007

CERF 2007

Ori a fost mai slabut ca de obicei, ori nu am avut eu chef de pozat din cauza caldurii. Deci cateva cadre mai subtiri, asa de vara.