Monday, April 30, 2007

SMAEB 2007

Lume multa, pasionati de motoare sau doar de femei, vizitatori "de vaza", fete frumoase, motoare pe masura, muzica suparata...o atmosfera placuta.
Exponate care te faceau sa-ti vina dorul de duca, sa te sui pe ele si sa cuceresti soseaua, sa uiti de toate grijile ascultand suieratul vantului si duduitul motorului.
Odata si'odata tot trebuie sa-mi bag si eu un chopper in garaj, chiar daca tin destul de mult la pielea mea, atat timp cat inca imi acopera corpul :)
Sper sa am timpul necesar pentru ca maine seara sa revin cu o noua serie. Deh, nu toata lumea a fost norocoasa sa fie libera si luni. Asa ca maine o sa fiu prezent la scarbiciu...

Saturday, April 28, 2007

Primul concurs

M-am inscris. Aici. Am emotii :) Este prima oara cand imi inscriu un cadru intr-un concurs de fotografie. Nu prea ma pasiona pana acum lucrul asta, dar am zis ce mama naibii, pana la urma nu am nimic de pierdut, hai sa o fac si pe asta, ca si asa nu am fost niciodata la Iasi :)
Sper doar sa ma vad acolo cu Birdu si cu Dodan :D
Sa ne tineti pumnii.

In rest, maine dau o fuga pana la SMAEB
Sper sa nu fie prea inghesuiala, sa pot face si eu o poza doua cu fetele alea. Poate vad si vreo motocicleta, cine stie.

Si asta e cadrul cu care vreau sa dau stimatul juriu pe spate la concurs, la sectiunea "Conceptul de rural" :)

Thursday, April 26, 2007

DigiPhoto 2007

Am placerea sa anunt faptul ca Asociatia Studenților Informaticieni Ieseni organizează DigiPhoto 2007, un concurs national de fotografie digitală desfăsurat online la adresa www.digiphoto.asii.ro .

Premiile sunt in valoare de peste 3000 de euro. Temele propuse pentru concurs :
Conceptul de rural in Romania | Verdele incepe sa dispara | Manipulare Digitala | Acustic

Concursul se va desfasura intre 25 aprilie–13 mai.
In data de 19 mai in Iasi va avea loc un workshop sustinut de fotografi cu notorietate in comunitatea romaneasca, membri ai juriului. De asemenea se vor acorda premiile castigatorilor, care vor avea asigurat transportul, masa si cazarea pentru prezenta in Iasi. Ca punct final DigiPhoto va avea una sau mai multe expozitii care reunesc cele mai bune lucrari inscrise in concurs.

Pentru mai multe detalii si inscriere (lucru pe care va sfatuiesc sa il faceti fiind o opurtunitate bine venita pt orice fotograf amator sau avansat), accesati site-ul oficial al concursului, la adresa www.digiphoto.asii.ro .
Mult succes !

Si un cadru de la mine, in care verdele aproape ca a disparut :)

Wednesday, April 25, 2007

Mai cititi ?

Am constientizat de curand, cu oarece rusine si parere de rau, ca nu am mai pus mana pe o carte (literatura, nu reviste de tehnica si fotografie) de...naiba mai stie de cand. Nici nu-mi mai aduc aminte.
Blestemat fie internetul si tehnica (doar pt asta, ca la altele sunt bune ). Si hai ca eu am citit cateva kile de carti pana sa ma las usor usor de hartie si sa ma apuc sa-mi stric ochii numai pe monitor, dar ma gandesc la tineret. Nu tineretul din care fac eu parte, ca noi am mai citit, mai de placere, mai impinsi de la spate, ci tineretul mai tineret ca mine...
Lasati mai naibii joacele, forumurile, blogurile, gugalu, messenger-ul, torentii si toate minunatiile astea si puneti mana pe o carte buna ca nu stiti ce pierdeti...

*Nota- ii dedic acest post in primul rand fratelui meu mai mic. Stie el de ce ;)

Monday, April 23, 2007

De prin H

A venit primavara, fustite scurte, decolteuri...ce mai, peisaje frumoase in Herastraul asta :D

Saturday, April 21, 2007

All Stars in concert

Joi, Mall-ul din Vitan a inaugurat noua aripa printr-un concert All Stars, deschis de Simplu si Holograf. Lume multa, cum era de asteptat mult tineret, lumini, artificii, muzica bunicica (tinand cont ca artistii erau sosii - Cher, Tina Turner, Rod Stewart, Sting, Withney Houston).
Un show destul de reusit daca tinem cont de faptul ca a fost moca :)
Cu ocazia asta i-am facut safteaua dSLR-ului cu primul lui concert. Acum astept Rolling Stones sa pun in aplicare experienta castigata aici :)

Wednesday, April 18, 2007

Expo "Atelier"

Ieri seara am avut placerea sa particip la vernisajul expozitiei de fotografie "Atelier", desfasurata la sala Dalles. Artistii au fost studentii cursului de tehnica foto din cadrul Universitatii Dalles.
O expozitie reusita, lume multa, lume buna, tineri sau mai putin tineri, discutii, critici si aprecieri, un fursec, un cico...cam tot ce poti intalni la un asemenea eveniment.
Ii felicit pe artisti pentru fotografiile expuse si evenimentul organizat iar pe voi va sfatuiesc sa dati o fuga pana acolo cand aveti ocazia, pentru ca merita. Mai aveti timp sa ajungeti pana pe 20 Aprilie ;)